Van Hoye Vastgoedmakelaars

Van Hoye Vastgoedmakelaars – 2021
Dankzij de steun van MathIT, werken we nu als team veel makkelijker, zonder risico op dataverlies!

Op zoek naar jouw nieuwe thuishaven, een tweede verblijf, een bouwgrond of nieuwbouw in het Waasland of de Denderstreek? Onze vastgoedmakelaars staan garant voor een persoonlijke aanpak, snelle service en we zijn 7/7 bereikbaar in de regio Stekene, Sint-Gillis-Waas, Moerbeke, Sint-Niklaas, Beveren, Lokeren, Zele, Berlare,…

Bezoek de website: vanhoyevastgoed.be

Bart – 2021
Bestuurder

Over de klantcase

Probleem

Van Hoye Vastgoedmakelaars stond voor een uitdaging: een verouderde server resulteerde namelijk in verloren tijd door ondermaatse prestaties. Bovendien ontbraken betrouwbare back-ups, wat potentieel een volledig verlies van gegevens betekende bij een onverwachte tegenslag.

Om een nieuwe weg in te slaan, besloot Van Hoye Vastgoedmakelaars om samen te werken met Math IT als hun vertrouwde IT-partner.

Oplossing

Na een uitgebreide doorlichting kon Math IT heel snel een geschikt verbeterplan opstellen.

Een vernieuwde hybride cloud setup met een lokale, centrale storageoplossing met de professionele back-upstrategie die het verdient. Via een beveiligde VPN-verbinding naar de firewall kunnen alle medewerkers vlot en veilig werken, van overal!

De kans op dataverlies is nu onbestaande en een gezonde shift naar cloudwerking zorgt ervoor dat men niet alleen efficiënter kan werken, maar dat de IT-omgeving volledig gemoderniseerd werd, zodat ze past bij het ambitieuze karakter van Van Hoye.

Dienst

Van Hoye Vastgoedmakelaars rekent op Math IT. Zowel voor pro-actieve als reactieve ondersteuning. Incidenten worden persoonlijk, snel en voordelig opgelost. Zo kunnen ze zich optimaal richten op wat er echt toe doet: hun eigen core-business!

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag