IT-dienstverlening

U kan op ons rekenen. Elke dag opnieuw.

Math IT beschikt over de modernste hulpmiddelen en doorgedreven specialisten om uw systemen proactief te beheren en ervoor te zorgen dat ze altijd up-to-date zijn. Maak kennis met de Managed Services van Math IT.

Wat zijn managed IT services?

Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u optimaal-werkende systemen heeft, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten immers niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.

Beheer van jouw IT-omgeving

Moderne organisaties zoeken meer dan een partner die alleen hun IT up-to-date houdt, ze willen een externe specialist die alle storingen verhelpt en de nodige wijzigingen doorvoert, zowel op niveau van de werkplekken, de servers, alsook het volledige netwerk met alle relevante componenten.

Meetbare kwaliteit

Math IT levert hoogwaardige diensten en behaalt meetbare resultaten voor uw organisatie. Met onze gecombineerde expertise op technische vlak alsook op vlak van de begeleiding van uw medewerkers zorgen we ervoor dat uw IT groeit tot een succesfactor!

We rapporteren op vaste periodes met een uitgebreide service delivery-rapportage met belangrijke informatie en statistieken over de geleverde diensten. Deze rapportage speelt een essentiële rol in het informeren en in een continue verbetering van de dienstverlening door het identificeren van eventuele knelpunten of verbeteringsmogelijkheden.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag