Proactief

We wachten niet af, maar denken vooruit!

Uw IT-omgeving wordt de klok rond bewaakt op alle noodzakelijke parameters die de prestatie en capaciteit bepalen. Na indicatie en analyse van trends en afwijkingen worden de juiste acties genomen.

De toekomst voorspellen op basis van continue systeembewaking

Doordat de juiste performantie- en systeemvariabelen continu bewaakt worden door Math IT, kunnen de juiste acties plaatsvinden nog voor er zich een probleem stelt. Zo bent u altijd verzekerd van de best mogelijke werking van uw systemen en worden mogelijke toekomstige incidenten al preventief en vaak automatisch verholpen.

Wat kan je verwachten?

 • Al uw IT-systemen worden de klok rond bewaakt, gemonitord en geanalyseerd. In het geval van een afwijking zal ons professionele beheersysteem voor een automatische oplossing zorgen of een melding maken richting onze specialisten;
 • We maken een inventaris op van alle systemen, licenties en garantieperiodes in uw IT-omgeving. Deze vormen de basis voor een grondige en periodieke rapportage die de gezondheid van uw systemen aantoont, dankzij de dienstverlening van Math IT;
 • De proactieve dienstverlening staat ook toe om samen met u een IT-roadmap op te stellen voor de toekomst. Zo komen IT-kosten nooit als een verrassing, maar worden ze ver op voorhand aangekondigd en ingepland;
 • We nemen daarnaast ook alle nodige preventieve maatregelen om uw omgeving zo snel mogelijk terug aan de slag te krijgen, bijvoorbeeld in het geval van een calamiteit of een falend toestel.
 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag