Betrouwbare expertise

Leg het kloppende hart van uw IT in onze handen.

De experts van Math IT staan voor u klaar wanneer u hen nodig heeft. Dat betekent voor u meer mogelijkheden voor innovatie, een snellere time-to-market en een mogelijk concurrentievoordeel. Bovendien levert Math IT ook advies zodat u uw IT strategisch kunt inzetten om uw business te ondersteunen.

Doorgewinterde deskundigheid

Onze ervaren systeembeheerders behandelen uw IT-systemen met bijzondere zorg. Of ze zich nu lokaal op kantoor bevinden of in de cloud. Door onze jarenlange ervaring in complexe IT-omgevingen kennen onze specialisten het klappen van de zweep als geen ander.

Bij Math IT worden onze systeembeheerders steeds opgeleid om te werken met de meest recente technologieën. Alleen zo kunnen we u juist adviseren. Nu en in de toekomst. Alleen zo blijven we bekend staan om onze innovatieve architecturen, als voor onze gedetailleerde projectuitvoering tot de perfectie bereikt is.

Wat kan je verwachten?

 • Een team van echte professionals;
 • Een succesvolle aanpak met best practices en een correcte procesvoering;
 • Een ecosysteem van de beste managementtools dat wordt ingezet op uw systemen.
 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag