Cloud

Welkom bij Math IT. Welkom in de Cloud.

Werken in de Cloud draait niet om waar u werkt, maar vooral om hoe u werkt. We nemen u graag mee in het Cloud First-verhaal, het enige verhaal waar moderne organisaties vandaag de dag nog in willen zitten.

Wat is Cloud First?

Als Cloud First-organisaties werkt u sneller, efficiënter en veiliger, ongeacht uw locatie. Cultiveren van een cloud-mindset brengt structurele voordelen, zowel op korte termijn als op lange termijn.

Medewerkers van Cloud First-organisaties zijn trots op hun moderne werkomgeving en zijn gelukkiger in de uitvoering van hun werk. In de Cloud staan flexibiliteit, productiviteit en veiligheid centraal, waardoor u altijd het beste uit uw team kunt halen. Ontdek de voordelen van de Cloud en zet vandaag nog de volgende stap naar succes.

Combineer moderne technologieën voor het beste resultaat in de Hybrid Cloud

Met een hybride cloudoplossing combineer je het beste van On-premise, Public en Private Cloud en creëer je een krachtige IT-architectuur die is afgestemd op de unieke behoeften van uw onderneming. Hierdoor kan u optimaal genieten van de bedrijfsvoordelen van de verschillende oplossingen: flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie, controle, beveiliging en maatwerk.

Neem vandaag nog de volgende stap naar succes en ontdek hoe een Hybride Cloud jouw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag