Teams cloudtelefonie

Math IT connecteert u met de wereld

Math IT biedt cloudtelefonie via Microsoft 365 Teams en introduceert bedrijven zo aan een geïntegreerde, kostenefficiënte en flexibele manier van communiceren. Wij implementeren en beheren dit volgens de regels van de kunst, waardoor bedrijven kunnen profiteren van naadloze samenwerking, schaalbaarheid en 100% uptime, terwijl ze zich geen zorgen hoeven te maken over complexe technische details.

Meer dan zakelijke telefonie

 • Geïntegreerde communicatie:
  Teams integreert naadloos met andere Microsoft 365-applicaties, waardoor medewerkers kunnen communiceren en samenwerken in één enkele interface. Dit omvat chat, videovergaderingen, bestandsdeling en nu dus ook telefonie.
 • Flexibiliteit en mobiliteit:
  Medewerkers kunnen Teams gebruiken op verschillende apparaten, zoals computers, smartphones en tablets. Dit betekent dat ze overal en altijd toegang hebben tot hun vaste telefoonlijn, voor maximale flexibiliteit en mobiliteit .
 • Kostenbesparing:
  Cloud telefonie elimineert de noodzaak voor fysieke telefoonlijnen en dure apparatuur. Bedrijven kunnen geld besparen op hardware, installatie en onderhoudskosten.
 • Schaalbaarheid:
  Teams in de cloud kan eenvoudig worden geschaald op basis van de behoeften van het bedrijf. Of het nu gaat om een klein bedrijf of een grote onderneming, en het houdt rekening met mogelijke groei- of krimpscenario’s. Betaal alleen wat je gebruikt.
 • Geavanceerde functies:
  Teams biedt geavanceerde telefoniefuncties, zoals voicemail die vanuit je Teams app te beluisteren is, automatische ontvangstberichten, gespreksopname, doorverbinden en wachtrijen.

Veilig, betrouwbaar en vlot

 • Veiligheid en compliance:
  Microsoft Teams voldoet aan verschillende beveiligingsnormen en biedt mogelijkheden voor gegevensversleuteling en naleving van regelgeving, wat essentieel is voor bedrijven die zich bezighouden met gevoelige informatie.
 • Betere samenwerking:
  Teams biedt niet alleen spraakcommunicatie, maar ook chat, videovergaderingen en samenwerking aan documenten. Dit bevordert een naadloze samenwerking tussen medewerkers, ongeacht hun locatie.
 • Automatisering en integratie:
  Teams kan worden geïntegreerd met andere zakelijke applicaties en processen, waardoor automatisering mogelijk is. Dit kan leiden tot een efficiëntere workflow en tijdsbesparing voor medewerkers.
 • Continuïteit van de bedrijfsvoering:
  In geval van noodsituaties of storingen op de locatie van het bedrijf kunnen medewerkers blijven communiceren via Teams, omdat het een cloudgebaseerde oplossing is. Hierdoor wordt de continuïteit van de bedrijfsvoering gewaarborgd.
 • Wat is Teams telefonie en hoe kan het mijn bedrijf helpen?
  Teams telefonie is een cloudgebaseerde communicatieoplossing die geïntegreerd is met Microsoft Teams. Het biedt spraakcommunicatie, chat, videovergaderingen en samenwerkingstools in één platform. Het helpt bedrijven om flexibeler, mobieler en productiever te zijn door naadloze communicatie mogelijk te maken, waar medewerkers zich ook bevinden.
 • Wat als er problemen optreden na de implementatie van Teams telefonie?
  Math IT biedt uitgebreide ondersteuning na de implementatie. Ons supportteam staat klaar om eventuele problemen op te lossen en technische ondersteuning te bieden. Bovendien monitoren we proactief uw systemen om potentiële problemen te identificeren en op te lossen voordat ze zich voordoen, zodat uw bedrijf continuïteit van de bedrijfsvoering kan behouden.
 • Hoe verloopt de transitie naar Teams telefonie voor mijn bedrijf?
  Math IT begeleidt uw bedrijf door een soepele overgang naar Teams telefonie. We beginnen met een grondige analyse van uw bestaande communicatie-infrastructuur en stellen een gedetailleerd implementatieplan op. Ons team zorgt voor een vlekkeloze installatie, migratie van bestaande telefoonlijnen en biedt uitgebreide training aan uw medewerkers om ervoor te zorgen dat ze snel vertrouwd raken met de nieuwe technologie.
 • Zijn mijn gegevens veilig in de cloud met Teams telefonie?
  Ja, Teams telefonie maakt gebruik van geavanceerde beveiligingsmaatregelen en encryptieprotocollen om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig zijn. Microsoft Teams voldoet aan strenge beveiligingsnormen en biedt tools voor naleving van regelgeving, waardoor uw bedrijf in overeenstemming blijft met de geldende wet- en regelgeving.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag