Math IT Cloud

Welkom in de Math IT Cloud

Kiezen voor de Math IT Cloud is een strategische beslissing die u maximale controle geeft over uw data en flexibiliteit biedt in combinatie met andere cloudoplossingen, zoals de public cloud-oplossing van Microsoft. Bij Math IT begrijpen we het belang van deze keuze en staan we klaar om u te helpen bij het maken van de juiste beslissingen.

Welkom in onze cloud

De Math IT Cloud biedt u alle voordelen van de cloud, maar ook het gemak van een strategische partner die alles voor u beheert en die met u meedenkt over hoe u het beste uit de cloud kunt halen voor uw bedrijf. Met de Math IT Cloud krijgt u het beste van zichzelf:

 • IT als een belangrijk instrument voor innovatie;
 • De nieuwste technologie, die meegaat met de marktontwikkelingen en de eisen van de klant;
 • Een veilige werkomgeving, altijd en overal beschikbaar;
 • Werk kostenbewust en anticipeer snel op veranderende bedrijfsmodellen;
 • De digitale transformatie van uw bedrijf, die u voorbereidt op de technologie van de toekomst;
 • Een betrouwbare en stabiele partner die u alle IT-management uit handen kan nemen.

De beste Cloudinfra aan uw vingertippen

Binnen de Math IT Cloud krijgt u een veilige en private plaats toegewezen waarin al uw systemen, applicaties en gegevens beschikbaar zijn. Dit wordt doen we met individuele containers voor elke klant. Binnen elke container worden Cloud resources uit het Math IT Cloud-platform gebruikt op maat van uw specifieke behoeften. Zo weet u zeker dat u alleen betaalt voor wat u echt gebruikt.

Het Math IT Cloud-platform is ontworpen als cluster met een gegarandeerde hoge beschikbaarheid. We reserveren steeds overcapaciteit om te voldoen aan (on)verwachte groeibehoeften van onze klanten en om grote problemen aan te pakken, zodat uw volledige IT-omgeving te allen tijde online blijft.

Naast de IT-dienstverlening biedt de Math IT Cloud ook verbindingen naar diensten uit de Public Cloud. Een goed voorbeeld hiervan is Microsoft 365. Math IT zorgt ervoor dat deze publieke diensten naadloos geïntegreerd worden met de werkomgeving van alle medewerkers.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag