Public cloud

Flexibiliteit in de cloud van Microsoft

Office 365, Microsoft 365 en Microsoft Azure zijn merknamen voor de clouddiensten van Microsoft. Als Microsoft Partner is Math IT gespecialiseerd in het aanwenden van verschillende cloudoplossingen om zo voor u alle voordelen te bieden die er eigen aan zijn.

Een gids in de publieke clouddiensten

Nooit eerder was het zo eenvoudig om efficiënter en veiliger te werken, dankzij de public cloud van Microsoft. Het ecosysteem is ondertussen al zo uitgebreid en complex geworden, dat het niet eenvoudig is om door het bos de bomen nog te zien.

Maakt u al gebruik van M365, maar is uw zakelijke telefonie nog niet gekoppeld? Wacht niet langer en schakel over naar Teams telefonie.

Math IT is de strategische partner die u begeleidt met pertinent advies. Dit is hoe wij u helpen:

 • Inspireren, adviseren en strategie bepalen;
 • Planning en migratie begeleiden;
 • Infrastructuurbeheer verzorgen;
 • Beveiliging en compliance implementeren;
 • Optimalisatie en kostenbeheer realiseren;
 • Opleiding en ondersteuning bieden.
 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag