IT-ondersteuning

Meteen een specialist aan de lijn die u verderhelpt.

Alleen echte IT-experts bemannen de Servicedesk van Math IT. Zo kan u erop rekenen dat de eerste persoon die u aan de lijn krijgt uw probleem niet alleen begrijpt, maar er ook meteen mee aan de slag gaat.

Ondersteuning op de momenten dat je het het meest nodig hebt.

U heeft geen tijd om meldingen van uw medewerkers te verzamelen en te filteren alvorens ze door te zetten naar uw IT-partner. U heeft een partner nodig die u vertrouwt en waarmee uw medewerkers rechtstreeks in contact kunnen treden. Een vertrouwde stem. Een rots in de branding. Een oplossing voor ieder incident. Steeds wanneer u het nodig heeft.

Wat kan je verwachten van onze support?

 • Vanaf het eerste moment sta je in contact met een specialist. Geen escalaties naar verschillende niveaus op een helpdesk.
 • We garanderen dat uw incidenten en problemen worden behandeld en opgelost binnen een vooraf bepaalde tijd. We leggen deze tijden samen met u vast in het contract als Service Level Agreement (SLA).
 • Wij zijn uw single-point-of-contact (SPOC) voor al uw IT-vraagstukken. Of het nu gaat om een incident, een simpele vraag om uitleg of een applicatieprobleem van een softwareleverancier. Wij helpen u en uw medewerkers maar al te graag verder.
 • Er zijn weinig dingen zo belangrijk als communicatie. Dat geldt zeker ook voor IT-ondersteuning. We houden u steeds op de hoogte met transparantie en eerlijkheid. Daar kan u op vertrouwen.
 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag