FINN

FINN – 2022
We zochten een IT-partner die het belang beseft van professioneel en klantgericht werk. Iemand die dat professionalisme deelt en versterkt. Met Math IT hebben we die gevonden.

Finn Agency is een toonaangevend strategisch communicatiebureau dat opereert vanuit Brussel en inmiddels het hele land bedient. Vanuit een grensoverschrijdende expertise in onder andere corporate communicatie, digitale marketing en PR werkt het voor uiteenlopende bedrijven en sectoren. Om die activiteiten nog beter te ondersteunen, switchte Finn Agency onlangs naar de cloud met alle voordelen van dien.

Bezoek de website: finn.agency

Kristien – 2022
Managing Partner

Over de klantcase

Vraagstuk

Finn Agency zet mensen, verhalen en projecten in beweging. Alleen op IT-vlak bleef het bedrijf op zijn honger zitten. Het bureau werkte sinds zijn opstart op een lokale server, zonder extra support. Een aanpak die op zich werkte, maar die ver afstond van de moderne workplace die Finn Agency wil zijn. Medewerkers konden telewerken, maar niet optimaal in alle omstandigheden. Daarnaast stonden issues als ongeplande downtime te vaak in de weg van een hedendaagse, professionele workflow.

Oplossing

Math IT werkte een gloednieuwe IT-infrastructuur uit met migratie naar de cloud, in lijn met Finn Agencys modern workplace-ambities. Via een Microsoft 365- platform op maat hebben we mensen, systemen en activiteiten op een moderne manier verbonden met elkaar. Alle bedrijfsapplicaties, data en documenten zitten op een centrale online werkplek. Finn Agency heeft zo alle tools in handen om efficiënt
en veilig samen te werken, onafhankelijk van locatie en device. De samenwerking tussen werknemers krijgt een boost, algemene bedrijfsprocessen verlopen automatisch en zowel interne als klantgegevens zijn perfect beveiligd.

Dienst

We zorgden voor een geruisloze migratie naar de cloud, met een minimale impact op de werking van Finn Agency. Daarnaast ligt ook het proactief beheer van het Microsoft 365-platform in onze handen. Zo garanderen we dat alles goed functioneert en Finn Agency zich geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit en beveiliging.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag