Cyberbeveiliging

Beveiliging is geen luxe, maar een noodzaak

In de snel evoluerende wereld van cybersecurity is stilstand geen optie. Daarom zijn we wendbaar en blijven we voortdurend bij met de nieuwste ontwikkelingen. Cybersecurity vormt het fundament van onze strategische rol als uw betrouwbare business partner in al onze adviezen, implementaties en dienstverleningen.

Cybersecurity in al zijn facetten

Of het nu gaat om het beschermen van uw bedrijfsgegevens, het waarborgen van de privacy van uw klanten of het voorkomen van financiële schade, wij begrijpen dat uw digitale veiligheid van vitaal belang is. Onze expertise en ervaring stellen ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij uw specifieke behoeften en risicoprofiel.

Als uw betrouwbare partner in cybersecurity staan we klaar om u te helpen een solide verdedigingslinie op te bouwen tegen de steeds veranderende bedreigingen. Samen zorgen we voor optimale beschikbaarheid en een betrouwbare beveiliging, zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten en uw bedrijf succesvol kunt laten groeien.

Cybersecurity is niet alleen een technologische uitdaging, maar ook een mindset die doorsijpelt vanuit de bedrijfscultuur. Het gaat verder dan alleen het implementeren van beveiligingsmaatregelen en het updaten van software. Het vereist een collectieve bewustwording en betrokkenheid van alle medewerkers, van de directie tot aan de werkvloer. Bij onze aanpak erkennen we dat menselijke fouten en onoplettendheid vaak de zwakste schakel vormen in de beveiligingsketen. We bevorderen daarom de cybersecuritycultuur binnen uw organisatie met opleidingen voor medewerkers over best practices, het stimuleren van veilig gedrag en het bevorderen van een gevoel van verantwoordelijkheid voor de beveiliging van gegevens en systemen.

Security als fundament voor onze dienstverlening

U kan op ons rekenen om uw systemen en gegevens veilig te houden. Zowel preventief, proactief als reactief. Wij staan altijd klaar voor u en uw beveiliging – zonder uitzondering.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag