Advies en strategie

Math IT is de strategische business partner van ambitieuze ondernemingen.

Wij begrijpen dat technologie een middel is om zakelijke doelen te bereiken. Als strategische business partner streven we ernaar om waarde toe te voegen aan uw activiteiten op basis van een diepgaand inzicht in uw bedrijfsprocessen en doelstellingen.

Echt relevant advies voor uw business

Vandaag bedient Math IT ambitieuze ondernemingen in de Vlaamse driekhoek tussen Antwerpen, Gent en Brussel. Door een uitgebreid aanbod aan diensten is Math IT de ideale strategische IT business partner voor ondernemingen. Weg met het stoffige gedoe, de frisse wind waait door de gangen, met daarbij de overtuiging dat IT geen hinderpaal mag zijn voor de ambitie van haar klanten. Net in tegendeel, het is een cruciale succesfactor voor elke moderne onderneming.

Daarom staan we u steeds bij met relevant en professioneel advies voor uw strategie en langetermijnvisie. Uw IT zal veranderen naar een strategische steunpillaar die uw bedrijfsdoelstellingen ondersteunt en zelfs doet toenemen.

Wat kan je verwachten?

 • We stellen samen een IT-roadmap op waarin we rekening houden met uw voorkeuren, budgetten en bedrijfsnoden.
 • Relevant advies zodat u uw IT strategisch kunt inzetten om uw business te ondersteunen.
 • Mogelijkheden voor innovatie, een snellere time-to-market en mogelijke concurrentievoordelen.
 • Pertinente informatie over GDPR/AVG, NIS2 en andere wetgevende kaders met mogelijke impact op uw omgeving.
 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag