Onze aanpak

Welkom bij Math IT, uw strategische IT business partner in een wereld die razendsnel verandert.

Door IT strategisch in te zetten, maken we je onderneming efficiënter, productiever en competitiever. We zorgen dat je optimaal werkt. Vlot en veilig. Op de juiste manier en met het juiste materiaal. En we zorgen dat dat zo blijft. Via continu beheer en proactief advies. Digitale gemoedsrust, zodat jij je met vertrouwen kan toeleggen op wat je echt wil doen: ondernemen, met je blik recht op de toekomst.

Het verloop van onze samenwerking

De sleutel van elk succesvol partnership? Glasheldere, meetbare doelen. Om je digitale ambities waar te maken, werken we via een duidelijk begeleidingstraject in vier fases. Van advies en ontwerp tot ontwikkeling en beheer, we begeleiden je proactief, van ver voor tot ver na de implementatie van je systemen.

Waarom kiezen 
voor Math IT?

Bij Math IT begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee u geconfronteerd wordt in het digitale landschap van vandaag. We begrijpen de verwachtingen van uw medewerkers en van uw klanten, alsook de risico’s op vlak van cyberbeveiliging. De nood aan effectieve IT-oplossingen was nooit groter. Math IT bezorgt u digitale gemoedsrust, zodat u zich met vertrouwen kunnen toeleggen op datgene wat er echt toe doet, uw core business. Zo kan u optimaal, vlot en veilig werken, op de juiste manier en met het juiste materiaal, en kan u erop vertrouwen dat dit zo zal blijven, dankzij de kwaliteitsvolle dienstverlening van Math IT. Math IT inspireert en adviseert ook met nieuwigheden en trends. Zo weet u steeds wat er kan, en krijgt u aanbevelingen volgens uw eigen bedrijfsstrategie.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag