Digitalisering

Zie het breder en sla de weg in richting de digitale toekomst.

Math IT digitaliseert niet alleen op vlak van technologie, maar cultiveert ook een Cloud-First digitale mindset in uw organisatie. Zo weten uw medewerkers niet alleen hoe ze het beste kunnen werken, maar staan ze mee aan het roer om de koers te bepalen.

Innovatie en inspiratie

Math IT opent de deur van de digitalisatie naar nieuwe innovatiemogelijkheden en groeikansen. Het stelt u in staat om nieuwe producten, diensten en bedrijfsmodellen te ontwikkelen die inspelen op de veranderende behoeften en verwachtingen van uw klanten.

 1. Verhoog de efficiëntie van uw bedrijfsprocessen;
 2. Bespaar kosten door automatisaties en optimalisaties;
 3. Verbeter uw klantenservice door een verbeterde digitale samenwerking;
 4. Vergroot uw concurrentievoordeel door u te onderscheiden als moderne data-gedreven-onderneming;
 5. Wees klaar voor de toekomst door nieuwe functionaliteiten vlot op te kunnen nemen als u erbij gebaat bent.

Wij zorgen voor de souplesse

Math IT levert hoogwaardige diensten en behaalt meetbare resultaten voor uw organisatie. Met onze gecombineerde expertise op technisch vlak alsook op vlak van de begeleiding van uw medewerkers zorgen we ervoor dat u succesvol kan digitaliseren.

Als strategische IT business partner zorgen we ervoor dat u en uw organisatie klaar zijn voor de toekomst. Dat bekent vooral dat u wendbaar zal zijn, ongeacht wat er op uw pad komt.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag