Over Math IT

Expertise in kwaliteitsvolle IT-dienstverlening

Math IT helpt ondernemingen de technologische mogelijkheden van vandaag optimaal te benutten. Dat gaat om meer dan de implementatie van de juiste systemen. We bieden advies op maat van uw business en reiken relevante oplossingen aan, afgestemd op uw doelstellingen, zodat uw bedrijf zich kan blijven ontwikkelen. Technologie die voor ú werkt. Die wendbaar is, meegroeit met uw ambities en doet wat u wil bereiken.

Mathias Smet, Kristof Gabriels en al hun experten zijn uw trouwe, strategische bedrijfspartners die dagelijks actief bijdragen om u nog productiever, veiliger en wendbaarder te maken.

IT is een people business

Kristof en Mathias zijn de gezichten van Math IT. Zie zien IT als people business en laten dit ook onze visie vormen. “Dat is essentieel voor ons succes”. Technische uitmuntendheid stimuleren door voortdurende investeringen in de professionele ontwikkeling van onze medewerkers. Met hun expertise kunnen we complexe IT-uitdagingen aanpakken en innovatieve oplossingen bieden aan onze klanten.

Mensgerichtheid stelt ons in staat om de specifieke behoeften van klanten te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden. We erkennen de menselijke factor en streven naar sterke relaties op basis van vertrouwen en samenwerking. Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijk en afgestemd op de behoeften van uw medewerkers. We bieden training en ondersteuning om onze klanten optimaal te laten profiteren van onze oplossingen.

Door IT als people business te benaderen, leveren we technologisch geavanceerde IT-oplossingen die waarde toevoegen aan de bedrijfsactiviteiten van onze klanten. We streven naar langdurige partnerschappen waarin we proactief meedenken, oplossingen op maat bieden en de groei en het succes van onze klanten ondersteunen.

Onze klanten

Vandaag bedient Math IT ambitieuze Belgische ondernemingen in en tussen Antwerpen, Gent en Brussel. Door een uitgebreid aanbod aan diensten is Math IT de ideale strategische IT business partner voor ondernemingen. Weg met het stoffige gedoe, de frisse wind waait door de gangen, met daarbij de overtuiging dat IT geen hinderpaal mag zijn voor de ambitie van haar klanten. Net in tegendeel, het is een cruciale succesfactor voor elke moderne onderneming.

Bekijk zeker ook onze customer testimonials.

Werken bij Math IT

Wil je deel uitmaken van een dynamische organisatie waar er veel ruimte is voor initiatief en nieuwe ideeën? Dan ben je bij Math IT aan het juiste adres. Onze bedrijfscultuur is warm, persoonlijk en ambitieus. Tenminste, dat zeggen onze medewerkers zelf. Bij ons krijg je de kans om jezelf verder te ontplooien en professioneel naar een hoger niveau te evolueren.

Bekijk zeker onze openstaande vacatures.

 • Is een transitie naar een (nieuwe) IT-partner lastig?
  Bij Math IT hechten we veel belang aan open, eerlijke en transparante communicatie. Die communicatie start al van bij het begin. We overlopen samen ons transitieplan en kan vanaf de eerste stap rekenen op onze professionele begeleiding. Zo kan u in no-time vertrouwen op onze professioneledienstverlening en bent u meteen klaar voor de toekomst.
 • Wat zijn Managed Services van Math IT ?
  Math IT Managed Services biedt een uitgebreide beheerdienst voor uw volledige hybride IT-infrastructuur. Math IT beheert elk deel van uw IT-omgeving, waar het zich ook bevindt: bij u op kantoor of in de Cloud. We zorgen er steeds voor dat u werkt met optimaal-werkende systemen, die veilig en up-to-date zijn. Uw investeringen moeten namelijk niet alleen kwalitatief en veilig zijn bij aankoop, maar moeten dat ook blijven. Zo kan er optimaal en zo lang mogelijk genoten worden van de goede en veilige werking van uw IT-omgeving.
 • Waarom is een strategische IT-partner nodig?
  Veel ondernemingen kunnen of willen zelf niet op grote schaal investeren in technologie en IT-kennis. Ze doen daarom graag beroep op een vertrouwde partner die hen bijstaat met gericht businessadvies dat gestoeld is op een doorgedreven expertise in IT. Via Math IT beschikken onze klanten over professionele en flexibele IT-services, geleverd door de beste IT-experten in het vak en dat aan een voorspelbare kost per maand.
 • Wat is een Hybride Cloud?
  Een Hybride Cloud combineert de voordelen van een Private Cloud (hardware in eigen beheer) en een Public Cloud (diensten op hardware van bijvoorbeeld Microsoft, Amazon of Google). Zo krijgt u maximale functionaliteit, flexibiliteit en kostenefficiëntie. Door een juiste Hybride Cloudarchitectuur neer te zetten, bent u klaar voor de toekomst.

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag