KDS Bouw & Renovatie

KDS Bouw & Renovatie – 2023
KDS staat garant voor kwaliteit, ervaring en het best mogelijke resultaat. Ze verwachten van hun partners niets minder. Van persoonlijk en innovatief advies tot gedetailleerde projectuitvoering en proactieve dienstverlening. KDS rekent op Math IT!

KDS is een bouwonderneming die klaarstaat voor uw totaalproject, het renoveren van hellende en platte daken, de inrichting van uw zolder en al uw binnen- en buitenschrijnwerk. Ook voor de eventuele isolatie zorgen we. Met KDS kunt u voorts uw woning verruimen en opwaarderen met een aanbouw, carport, poolhouse of buitenkeuken.

Bezoek de website: kds.be

KDS Bouw & Renovatie – 2023

Over de klantcase

Probleem

Voor de succesvolle bouwonderneming KDS was het duidelijk dat hun IT-omgeving gemoderniseerd en meer gestructureerd moesten worden. Verschillende toestellen, technologieën en tools konden optimaler benut worden. Zo konden eerdere investeringen nog betere resultaten opleveren voor de bedrijfsvoering van KDS.

Oplossing

Gestructureerde oplossingen en automatisaties, aangebracht via Microsoft Azure AD, vormen de basis van het schaalbare platform voor KDS. De transformatie van een klassieke SharePoint site naar  verschillende Teams sites verhogen de samenwerking en maken de processen nog duidelijker en dus efficiënter. Math IT neemt een actieve rol in de digitalisering op. Dat begint bij de inspiratiefase en loopt door tot na de implementatiefase.

Ook de gegevensbeveiliging werd naar een hoger niveau gebracht. Bestaande zwakke schakels in de beveiligingsketting zijn weggewerkt. Wat vooral belangrijk is: er wordt transparant gerapporteerd op het resultaat van de cybersecurityoplossingen. Aantoonbaar veilig zijn, dat zorgt voor echte gemoedsrust.

Dienst

Math IT is meer dan de IT-leverancier van KDS. Door onze nauwe samenwerking met de medewerkers, de processen en de technologieën, kunnen we optreden als een strategische business adviseur.

Hierdoor kan KDS zich volop concentreren op hun kernactiviteiten, met het volste vertrouwen in hun IT-partner. KDS kijkt nu vol vertrouwen naar de steeds sneller digitaliserende wereld en de opportuniteiten die deze biedt.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag