Setisol

Beveren – 2023
Setisol geniet van gemoedsrust dankzij de doorgedreven beveiligingsstrategie van Math IT. Dankzij moderne IT diensten kunnen zij nog beter inzetten op de uitdagingen van vandaag.

Setisol biedt een all-in-one aanpak voor jouw vloer, met oog voor vereenvoudigd en toekomstgericht bouwen. Isolatie, chape, vloerverwarming en afwerking: wij verenigen alle kennis en ervaring onder één dak.

 

Bezoek de website: setisol.be

Setisol – 2023

Over de klantcase

Probleem

In hun zoektocht naar een strategische IT-partner stuitte Setisol op een uitdaging. Ze wilden een partner die verder kon gaan dan het traditionele IT-beheer. Een partner die proactief kon bijdragen aan hun strategische koers, hun visie begreep en kon vertalen naar concrete oplossingen.

Oplossing

In hun zoektocht naar een strategische IT-partner die verder ging dan het conventionele, vonden ze Math IT. Met hun op maat gemaakte cyberbeveiligingsstrategie, ontwikkeld op basis van een begrijpbaar framework, maakte Math IT het verschil. Hierdoor kunnen ze nu niet alleen moeiteloos, veilig en vanaf elke locatie werken, maar hebben ze ook een geavanceerd resultaatgericht cyberbeveiligingssysteem geïmplementeerd. Het vertrouwen in de moderne dienstverlening van Math IT zorgt ervoor dat Setisol op beide oren kan slapen, zo kan hun focus 100% naar hun klanten kan gaan.

Dienst

Dankzij de steun van Math IT voelt Setisol zich veilig en sterk. Snelle incidentverhelping en innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat hun IT altijd optimaal kan worden benut voor bedrijfsgroei. De systemen draaien soepel en veilig, daar kan men bij Setisol op rekenen.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag