SK Beveren

SK Beveren – 2023
Als regionale en nationale referentie in het voetbal heeft SK Beveren baat bij een strategische IT-partner die verdergaat dan louter IT-beheer. Een partner die niet alleen de IT-omgeving volgens de kneepjes van het vak beheert, maar ook helpt om bedrijfsprocessen te stroomlijnen, efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en nieuwe kansen in innovatie te ontdekken.

SK Beveren is de professionele voetbalclub uit Beveren uitkomend in de Challenger Pro League.

SK Beveren – 2023

Over de klantcase

Probleem

SK Beveren was op zoek naar een ICT-dienstverlener die hen begeleidt naar de toekomst en daarbij een nieuwe IT-architectuur kan uitbouwen. Een belangrijke opmerking in ons eerste gesprek was de zoektocht naar een oplossing zonder hoofdpijn: de zoektocht naar een partner en niet naar een provider.

Oplossing

Math IT ontwierp een strategische IT-roadmap voor de komende jaren. Een roadmap waarmee de basis gelegd wordt voor een effectieve en betrouwbare IT-omgeving, waarbij de medewerkers de maximale productiviteit uit hun werkomgeving kunnen halen. Door gebruik te maken van moderne cloudtechnologieën kan SK Beveren rekenen op een gegarandeerde bedrijfscontinuïteit, maximale kostenefficiëntie, een doorgedreven beveiligingsbeleid met de juiste tools en de vlotste operationele werking die bestaat.

Dienst

Gedurende heel de uitvoering van de strategische roadmap werd veel aandacht besteed aan voldoende training en ondersteuning voor de medewerkers, zodat zij volledig kunnen profiteren van de nieuwe tools en manieren van werken. Ze genieten ook van een all-in ondersteuning via onze professionele Servicedesk, die bereikbaar is wanneer SK Beveren dat nodig heeft, ook na de kantooruren.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag