aternio

aternio – 2021
Als full service adviesbureau wil je niet wakker liggen van je IT. Systemen moeten gewoon snel, goed en veilig werken. Dankzij de upgrade en blijvende opvolging van Math IT hebben we geen zorgen meer.

aternio is een advieskantoor met een hart voor ondernemers. Aan de hand van accountancy, finance en legal oplossingen geeft het kleine en grote bedrijven de noodzakelijke boekhoudkundige duw in de rug, zodat ze kunnen blijven groeien. Veiligheid, continuïteit en beschikbaarheid zijn cruciaal voor een goede werking, wat ook een geoliede IT-omgeving vereist.

Bezoek de website: atern.io

Cindy – 2021
Managing Partner – CFO

Over de klantcase

Probleem

Hoe vlot aternio ook navigeert doorheen financiële, fiscale en juridische materie, op IT-vlak hinkte het al even achterop. De bestaande IT-infrastructuur bleek weinig performant en minimaal beveiligd, er was weinig of geen support, laat staan een actieve dienstverlening om strategische initiatieven te ondersteunen.

Oplossing

Aternio had nood aan een oplossing vanaf de basis: een grondige check-up van de bestaande IT-infrastructuur, zodat alle systemen snel, veilig en performant werken en dat ook blijven doen. Vandaag hoeft niemand nog wakker te liggen van uitvallende wifi, traag e-mailverkeer of vastlopende programma’s. Het beheer van de IT-infrastructuur ligt volledig in onze handen, zodat aternio zich gewoon kan focussen op zijn kernactiviteiten.

Dienst

Wat aternio in het verleden miste was opvolging en ontzorging. Een partner die vertrouwd is met het bedrijf en het IT-luik proactief beheert en up to date houdt. Alle data, programma’s en andere digitale tools draaien vandaag in ons private cloud datacenter, die we continu monitoren. Aternio hoeft nergens wakker van te liggen. Via periodieke rapportage en servicemeetings krijgt het inzicht in zijn processen en advies over digitale opportuniteiten.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag