Immo Jet

Immo Jet – 2022
Immo Jet doet waar ze goed in zijn: bemiddeling bij verkoop en verhuur van residentieel vastgoed. Math IT bracht structuur aan waardoor de digitale workflow van het bedrijf geoptimaliseerd werd en hun netwerken goed beveiligd zijn en ook blijven. Bij problemen weten ze dat Math IT altijd telefonisch bereikbaar is.

Immo Jet is een immokantoor dat veel ervaring koppelt aan jeugdig enthousiasme en de meest moderne inzichten. Met meer dan 30 jaar kennis in de vastgoed- en banksector, zijn ze de perfecte gidsen op een soms hobbelig parcours. De combinatie van traditie en jonge dynamiek zorgen voor de beste aanpak.

Elke klant kan rekenen op persoonlijke begeleiding en eerlijke adviezen.

Bezoek de website: immo-jet.be

Sandrine – 2022
Bestuurder

Over de klantcase

Probleem

Voorheen kampte Immo Jet, een met een ongestructureerde digitale workflow en een kwetsbaar netwerkbeveiligingssysteem. Het ontbreken van een geïntegreerde aanpak leidde tot inefficiëntie en potentiële beveiligingsrisico’s voor het bedrijf. Als bemiddelaars bij de verkoop en verhuur van residentieel vastgoed was het van cruciaal belang voor Immo Jet om een betrouwbare IT-partner te vinden die hun technologische infrastructuur kon stroomlijnen en beveiligen zonder de dagelijkse operaties te verstoren.

Oplossing

Math IT kwam in actie en werkte nauw samen met Immo Jet om een doeltreffende oplossing te bieden voor hun IT-uitdagingen. Door een grondige analyse van de bestaande workflows en netwerkinfrastructuur kon Math IT een op maat gemaakte strategie ontwikkelen. Ze implementeerden een gestroomlijnde digitale workflow en introduceerden geavanceerde beveiligingsmaatregelen om gevoelige gegevens te beschermen tegen cyberbedreigingen. Met hun diepgaande expertise in IT-oplossingen en hun proactieve benadering wist Math IT een robuuste IT-omgeving te creëren die voldeed aan de unieke behoeften van Immo Jet.

Dienst

De dienstverlening van Math IT gaat verder dan alleen het implementeren van technische oplossingen. We zorgen voor een vlotte overgang naar de nieuwe workflow door het personeel van Immo Jet te trainen en te ondersteunen bij het benutten van de nieuwe mogelijkheden. Bovendien staat Math IT altijd klaar om eventuele problemen snel op te lossen, waardoor Immo Jet zich kan concentreren op hun kernactiviteiten zonder zich zorgen te maken over technische zaken. De samenwerking tussen Immo Jet en Math IT heeft geleid tot een succesvolle optimalisatie van de digitale workflow en een blijvend veilig netwerk, wat Immo Jet de gemoedsrust geeft om te groeien en uit te blinken in hun branche.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag