Van Bogaert

Van Bogaert – 2021
Als groeiend productiebedrijf in de voedingsindustrie ben je verplicht te streven naar topkwaliteit. Van Bogaert rekent op Math IT voor het beheer van het netwerk in kantoren en productie, mét bijhorende 24×7 ondersteuning. De bedrijfscontinuïteit is verzekerd!

Van Bogaert Bvba is een groeiend familiebedrijf dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in het uitbenen en versnijden van varkenshammen op maat van de klant. Ondersteund door een moderne infrastructuur en een compleet geïntegreerd ERP-systeem kan u als klant rekenen op kwaliteit, flexibiliteit en gagarandeerde traceerbaarheid.

 

Bezoek de website: vanbogaert.be

Van Bogaert – 2021

Over de klantcase

Probleem

Voor Van Bogaert, een bloeiend vleesverwerkend familiebedrijf uit Zele, was het beheer van hun groeiende productieinfrastructuur een uitdaging. Het groeiende aantal klanten en de noodzaak voor flexibiliteit vereisten een betrouwbaar netwerk in zowel kantoren als productie, maar het bedrijf had moeite met het garanderen van deze essentiële connectiviteit.

Oplossing

Gelukkig heeft Van Bogaert de perfecte oplossing gevonden met Math IT. Door te vertrouwen op Math IT voor het netwerkbeheer in hun kantoren en productieomgeving, kunnen ze nu genieten van een stabiele, betrouwbare connectiviteit. Bovendien biedt Math IT 24×7 ondersteuning, waardoor eventuele problemen, ongeacht wanneer ze optreden, pijlsnel worden opgelost en de bedrijfscontinuïteit verzekerd blijft.

Dienst

Met Math IT aan boord heeft Van Bogaert nu de gemoedsrust die nodig is om zich te concentreren op hun specialisatie: het uitbenen en versnijden van hammen op maat van de klant. Dankzij de professionele diensten van Math IT kunnen ze hun klanten topkwaliteit, flexibiliteit en gegarandeerde traceerbaarheid blijven bieden. Met een performant en stabiel netwerk in combinatie met het moderne ERP-systeem en met de geïntegreerde infrastructuur stellen hen in staat om efficiënt te werken, waardoor ze hun groeiende klantenbestand kunnen blijven bedienen met hoogwaardige producten.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag