JDSF Accountancy & Tax

JDSF Accountancy & Tax – 2023
Als partner in accountancy, fiscaal advies, financieel advies, juridische advies heeft JDSF behoefte aan een trouwe IT-adviseur die hen bijstaat in strategische keuzes voor de toekomst.

Sinds 2006 streeft JDSF Accountancy & Tax bv naar een professionele, nauwkeurige en vooral persoonlijke samenwerking met zijn klanten:

  1. Accountancy,
  2. Fiscaal advies,
  3. Financieel advies,
  4. Juridisch advies.

Ze zijn gevestigd in Kallo met een kantoor te Beveren, perfect gelegen tussen Sint-Niklaas en Antwerpen. Wij adviseren in heel België: KMO’s, Vrije beroepen, Zelfstandigen.
Zowel starters als bestaande ondernemingen zijn bij JDSF aan het juiste adres.
Ze hechten veel belang aan een onderling vertrouwen en een persoonlijke begeleiding.

Bezoek de website: jdsf.be

JDSF Accountancy & Tax – 2023

Over de klantcase

Probleem

Als allround ondernemerskantoor was JDSF opzoek naar een no-nonsense oplossing voor hun IT-zorgen. Een oplossing geboden door een partner waar ze op konden vertrouwen. Die klaarstond wanneer ze dat nodig hadden. Met Math IT hebben ze deze partner gevonden.

Oplossing

JDSF vertrouwt op Math IT, zowel voor het algemene IT-beheer van werkplekken, servers en netwerk, maar ook voor professionele incidentverhelping. Gegevensbeveiliging behoort tot het DNA van de strategische dienstverlening van Math IT. Zo kan JDSF erop rekenen dat ze vlot, veilig en van overal kunnen werken én dat hun investeringen optimaal renderen.

Dienst

Door het nauwe partnership met JDSF identificeert Math IT potentiële verbeteringen op vlak van processen en tools. JDSF kan genieten van de meest moderne oplossingen op vlak van collaboratie als op vlak van cybersecurity.

JDSF kan erop rekenen dat ze klaar zijn voor de toekomst en  de steeds sneller digitaliserende wereld van vandaag.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag