Stratics

Stratics – 2023
Als referentiespeler in data-management, -visualisatie en -analyse is gegevensbeveiliging van cruciaal belang. Stratics rekent daarom op de mensgerichte cybersecurityaanpak van Math IT. Wat typisch de zwakste schakel van cyberveiligheid is, wordt plots de sterkste!

Stratics is gespecialiseerd in data-gedreven marketing, verenigt merken, data en tools voor doeltreffende strategieën en duurzame klantrelaties. Met een datalake uit diverse bronnen ontrafelen ze consumentengedrag en ondersteunen ze geavanceerde BI en AI projecten. Met meer dan 20 jaar ervaring en een inspirerend team, leiden ze klanten naar schitterende resultaten.

Stratics – 2023

Over de klantcase

Probleem

Voor Stratics, een datamanagementbedrijf, was gegevensbeveiliging cruciaal, maar ze waren onzeker over hun cyberveiligheidsniveau. Het ontbrak hen aan duidelijkheid over de mate van hun beveiliging: “Hoe veilig zijn we eigenlijk?” Dit knagend gebrek aan zekerheid moest worden verholpen, om zo potentiële datalekken en cyberaanvallen uit te sluiten.

Oplossing

Math IT bood een doeltreffende oplossing door geavanceerde cyberveiligheidsmaatregelen te implementeren. Dankzij deze oplossingen kon Stratics nu concreet aantonen hoe veilig ze waren en identificeren waar eventuele zwakke schakels in hun beveiliging zaten. De benadering van Math IT omvatte niet alleen technologische aspecten, maar ook een persoonlijke aanpak. Bewustwordingscampagnes werden ingezet om de medewerkers op een aangename manier bewust te maken van de gevaren van cyberdreigingen. Hierdoor werden de medewerkers van Stratics de sterkste schakel in hun cyberbeveiligingsketting.

Dienst

De dienst die Math IT aan Stratics levert, gaat verder dan alleen technische oplossingen. Door in te zetten op de menselijke factor met bewustwordingscampagnes en trainingen worden de medewerkers van Stratics continu opgeleid en bewust gemaakt van de risico’s en best practices met betrekking tot cyberveiligheid. Math IT creëert daarmee niet alleen een veiligere digitale omgeving voor Stratics, maar zorgt er ook voor dat het bedrijf veerkrachtig en proactief blijft in het omgaan met steeds veranderende cyberdreigingen.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag