Wat is Managed Awareness?

Via Managed Awareness van MathIT gaan wij uw medewerkers hands-on opleiden om de gevaren van Ransomware en phishing te (h)erkennen.
Op wekelijkse basis wordt de zwakste schakel in uw IT omgeving getest, de werknemers.

Toegenomen gebruik e-mail door telewerkers

E-mail is de primaire vorm van communicatie in de meeste organisaties. De coronapandemie heeft dit fenomeen enkel versterkt waardoor medewerkers overstelpt worden met e-mails.

Cybercriminelen beseffen dit en weten dat e-mail de gemakkelijkste manier is om toegang te krijgen tot uw bedrijfsdata.

Bewustmaking is essentieel

Via Managed Awareness van MathIT gaan we uw medewerkers bewust maken van het gevaar van deze dreiging. Met behulp van actuele phishing simulaties in combinatie met korte online trainingmodules leren uw werknemers wat deze dreiging inhoudt en hoe ze hierop moeten reageren

Uitgebreide rapportering

40% van uw medewerkers zonder training klikt op een phishing e-mail. Na drie maand merken we een daling van 50% op, na één jaar evolueert dit -90% tot -95%.

Na afloop ontvangt u een uitgebreid rapport met de evolutie vanaf start tot finish.

Managed Awareness

Versterk de zwakste schakel in uw IT omgeving
Neem contact op
Kies voor Managed Awareness van MathIT om de belangrijkste assets van uw onderneming te ondersteunen, uw medewerkers. Deze samenwerking is niet enkel voordelig voor de werkgever maar is ook voordelig voor de professionele ontwikkeling van de werknemer. Met deze formule engageer je de hele onderneming in het creëren van een security cultuur op een slimme manier.
Voorkom verlies van data
Ontzorging
Creëer een securitycultuur
Voordeel voor werkgever én werknemer
Neem contact op