De ervaring van X Architecten

Christophe Van Dender
X Architecten

Geen IT partner en onvoldoende know-how

Als architectenbureau heeft men uiteraard een hoge nood aan een stabiele IT omgeving, maar ze kampten met een aantal problemen. De back-up die ze hadden ingesteld, kon maar tot één dag terug in het huidige systeem. Ook was er geen anti-virus geïnstalleerd en zorgden enige IT-problemen meteen voor tijdsverlies binnen het team.

Gericht advies brengt soelaas

MathIT kon advies op maat aanbieden voor X Architecten, waarbij de volgende zaken werden voorgesteld en opgeleverd dankzij het Managed IT Services-pakket:

  • De lokale back-up in het huidige systeem werd verwijderd wegens plaatsgebrek en verplaatst naar automatische back-ups in de cloud
  • Managed anti-virus werd op alle systemen geïnstalleerd
  • Alle systemen worden automatisch onderhouden

Focus op core business

Het Managed IT Services-pakket is de ideale oplossing voor X Architecten. Computers zijn essentieel voor hen als team, maar nu zijn ze niet langer een bron van tijdsverlies en frustratie. Ook geniet het team nu van meer flexibiliteit, doordat ze met een veilige VPN”-verbinding van thuis uit kunnen werken!

MathIT heeft X Architecten heel wat huidige en toekomstige kopzorgen bespaard, wat voor hen de doorslag heeft gegeven om een betrouwbare IT partner onder de arm te nemen.

Wilt u ook deze voordelen?

Ontdek of het Managed IT Services-pakket iets voor u is en neem contact op met Math IT. Samen kiezen wij voor u de beste formule!
Neem nu contact op