De ervaring van Van Hoye Vastgoed

Bart Van Hoye
Van Hoye Vastgoed

Nood aan vernieuwing

Van Hoye Vastgoed maakte nog gebruik van een Windows Server 2011, wat ervoor zorgde dat men veel tijd verloor doordat de server te traag was. Er waren ook geen back-ups voorhanden, wat betekende dat alle data simpelweg kwijt zou zijn in het geval van een crash.

Om die situatie grondig aan te pakken, koos Van Hoye Vastgoed voor MathIT als IT-partner.

Updates, back-ups… Wie zijn best doet zal het leren!

MathIT voerde eerst een audit uit en zag meteen ruimte voor verbetering bij Van Hoye Vastgoed:

  • Alle data van de oude Windows server werd overgezet naar Synology NAS, wat nu de centrale opslagplaats is voor alle documenten
  • Back-ups worden zowel lokaal op Synology NAS gemaakt, alsook in de Cloud
  • Via VPN kan men veilig van thuis uit werken

IT-On-Demand zorgt voor continuïteit

Dankzij de aanpassingen die MathIT heeft uigevoerd, geniet van Van Hoye Vastgoed van verschillende voordelen: de kans op dataverlies is nu onbestaande en een snelle, compactere server zorgt ervoor dat men niet alleen efficiënter kan werken, maar dat er nu ook minder stroom wordt verbruikt door de nieuwe server die past bij het bedrijf.

Van Hoye Vastgoed rekent nog steeds op MathIT dankzij de IT-On-Demand formule, waardoor alle IT problemen snel en voordelig kunnen worden opgelost!

Wilt u ook deze voordelen?

Ontdek of het Managed IT Services-pakket iets voor u is en neem contact op met Math IT. Samen kiezen wij voor u de beste formule!
Neem nu contact op