norwin

norwin – 2023
Math IT is onze vertrouwde IT-partner. Dankzij hen kunnen wij volop focussen op de kwaliteit van onze tiny houses en van onze bouwprocessen. We werken vlotter dan ooit en we kunnen erop vertrouwen dat onze gegevens veilig zijn.

Compacter, duurzamer en bewuster wonen. Met een tiny house van norwin geef je jezelf alle ruimte om te genieten van wat echt belangrijk is. Van een zelfstandige microwoning tot een zorgverblijf in de tuin of een prikkelvrij toevluchtsoord in de natuur: je kunt je tiny house volledig afstemmen op jouw levensstijl.

Bezoek de website: norwin-tinyhouses.eu

Ashley – 2023
Bestuurder

Over de klantcase

Probleem & oplossing

Norwin is een succesvolle onderneming gespecialiseerd in tinyhouses.
Voor de inrichting van hun nieuwe kantoornetwerk en alle werkplekken zocht norwin een IT-partner die mee aan tafel kon gaan zitten om de specifieke wensen en noden te vertalen in de juiste IT-oplossingen.

Dienst

De dienstverlening van Math IT gaat verder dan alleen het implementeren van technische oplossingen. Math IT voorziet norwin van de gepaste hard- en software, maar denkt ook mee na over de correcte toepassing van hun modern workplace. Zo richtten we de Microsoft 365-tenant in volgens de regels van de kunst, begeleidden wij alle medewerkers naar het correcte gebruik ervan én stelden we een plan op om de toegang tot het CRM-systeem te vergemakelijken en beter te beveiligen d.m.v. single sign-on met Microsoft Azure AD.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag