FTS Design & Construction Company

FTS Design & Construction Company – 2023
FTS rekent op Math IT voor het juiste advies op vlak van digitalisatie en cyberveiligheid, maar ook op de juiste hardware, de juiste licenties en de juiste proactieve ondersteuning. Als full-service provider in engineering biedt FTS slimmere oplossingen op maat. Van Math IT verwacht FTS hetzelfde: persoonlijke dienstverlening die net iets verder gaat.

FTS Design & constuction is een innovatieve specialist op het gebied van piping & construction. Dagelijks verwerken hun experts – gebruikmakend van Inventor en AutoCAD Plant 3D – gegevens in 3D voor de (petro)chemische industrie, opslag en overslag, metaalneiverheid, met als resultaat duidelijke en toepasbare lay-outs, isometrics en P&ID’s om te zorgen dat wat zebedenken ook in de praktijk naadloos kan worden ingepast.

Dit geeft ons maximale ontwerpvrijheid met de zekerheid dat het past. En de uiteindelijke uitvoering, ook die verzorgen zij voor u, uiteraard conform alle geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen.

FTS Design & Construction Company – 2023

Over de klantcase

Probleem

FTS Design & Construction stond voor een uitdaging in de IT-sfeer: het integreren van complexe technologieën en het waarborgen van digitale veiligheid. In een tijd waarin de eisen voor digitale precisie en veiligheid hoog zijn, zochten ze naar een betrouwbare partner die hen kon helpen om innovatieve IT-oplossingen naadloos te implementeren.

Oplossing

FTS Design & Construction vond de oplossing bij een nieuwe partner: Math IT. Door te vertrouwen op de expertise van Math IT op het gebied van IT-beheer en cyberveiligheid, kon FTS eigen processen optimaliseren en zich focussen op hun corebusiness.

Dienst

Math IT biedt hen niet alleen de benodigde hardware, licenties en proactieve ondersteuning, maar gaat ook verder door persoonlijke dienstverlening te bieden die voldoet aan de specifieke behoeften van FTS. Met de expertise van Math IT kunnen ze vlot, veilig en van overal werken. Ongeacht hoe complex de vraag of hoe zwaar de designs waarin ze werken.

Dankzij dit partnerschap heeft FTS een sterk fundament gelegd op vlak van IT. Een robuust en veilig platform dat toestaan om door te schalen. Zo heeft FTS haar groeimogelijkheden voor de toekomst verder bestendigd.

Hoe hebben we geholpen

Math IT beheert, adviseert en innoveert met doortastende expertise in IT. Zo kunnen onze klanten zich met vertrouwen toeleggen op hun business. Ze kunnen erop rekenen dat we hen bijstaan in hun ambitie, dag na dag.

  • Verzekerde continuïteit, vlotte bereikbaarheid en snelle reactietijden
  • Zorgeloos inzetten op business value
  • Opvolging, onderhoud en beheer door één partij
  • Proactief advies over nieuwigheden

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op en we antwoorden binnen een werkdag